Kamraellátó webáruház | Szeged

Kérdése van? Hívjon minket!

Ügyfélszolgálat: +36 (30) 237-7472

Axe deo spray excite - 150ml
Axe deo spray excite - 150ml
1 269 Ft

Axe deo spray excite - 150ml

Axe deo spray excite - 150ml
Axe deo spray excite - 150ml

Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között!


A kamraellato.hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készletről szállítunk ki.

Raktáron
1 269 Ft
Egységár: 8 460 Ft/l
Mennyiségi kedvezmény:
6+  db
-5 %
1 206 Ft/db
Részletek
Megnevezés: AXE Excite dezodor 150 ml

 

Összetevők: Alcohol denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Zinc neodecanoate, Isopropyl myristate, Alpha-isomethyl ionone, Citral, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

 

  • Jellemzők:
  • Felhasználás: 15 cm-ről fújja a testére.
  • Figyelmeztetés: Nincs Figyelmeztetés: Láng
  • Biztonsági figyelmeztetés: FIGYELMEZTETÉS: Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantar tó kifújását. Ne permetezze a szem közelébe. Csak az utasításoknak megfelelően használja. VESZÉLY: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekek től elzárva tartandó.
  • e-mail, segítség a gyártótól:
  • Gyártó weboldala: www.unilever.com

 

Tárolás:

 

Gyártó:

 

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne kizárólag azon információkra hagyatkozzon, amelyek a weboldalon találhatóak. A Multi Land Max Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékinformációk minden igényt kielégítően pontosak legyenek, azonban a termékekkel kapcsolatos információk folyamatosan változnak, így az összetevők, veszélyességi figyelmeztetések is. Ha bármilyen kérdése van, vagy a termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Multi Land Max Kft. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.
Adatok
Márka
Axe
Gyűjtőcsomagolás
1ka = 6db
Súly
134 g/db
Térfogat
150 ml
Kategória
Termékeink-Drogéria-Dezodorok
ÁFA
27
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiségi kedvezmény, kartonra!
Tömeg
134 g/db
Csomagajánlatok