Kamraellátó webáruház | Szeged

Kérdése van? Hívjon minket!

Ügyfélszolgálat: +36 (30) 237-7472

Bravos premium őrölt kávé 100% Arabica - 250g
Bravos premium őrölt kávé 100% Arabica - 250g
1 429 Ft

Bravos premium őrölt kávé 100% Arabica - 250g

Bravos premium őrölt kávé 100% Arabica - 250g
Bravos premium őrölt kávé 100% Arabica - 250g

Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között!


A kamraellato.hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készletről szállítunk ki.

Raktáron
1 429 Ft
Egységár: 5 716 Ft/kg
Mennyiségi kedvezmény:
12+  db
-5 %
1 358 Ft/db
Részletek

30 éve van jelen a magyar háztartásokban a Bravos kávé. Az elmúlt három évtizedben folyamatosan figyeltük a magyar kávé piacot, a fogyasztói szokások és elvárások változását, és mindezeket a tapasztalatokat összegyűjtve fejlesztjük máig termékeinket. A gyártás során az alapanyagok kiválasztásától a csomagolásig minden folyamatot pontosan ellenőrzünk, így biztosítjuk a kiváló minőséget és a megbízható ár-érték arányt. Küldetésünk, hogy maximális szakmai felkészültségünkkel, fejlett technológiánkkal és folyamatos odafigyeléssel létrehozott Bravos kávéinkat minél több kávéscsészébe eljuttassuk.

 

A Bravos az egyetlen magyar márka a kávépiacon, ahol a termelés teljes folyamata Magyarországon zajlik. A világ különböző tájairól – főként Afrika, Ázsia, Dél- és Közép-Amerika országaiból – származó, 100%-ban ellenőrzött minőségű nyerskávét szentendrei gyárunkban pörköljük és csomagoljuk, hogy Bravos kávéink minél frissebben és gyorsabban eljussanak a hazai háztartásokba. A titok nyitja a különböző kontinensek válogatott kávészemei, a pörkölés és az elkészítés harmonikus összjátéka. A klasszikus, az intenzív (sötét) és a lágy (világos) pörkölés adja a három jól elkülöníthető ízvilágát a megújult Bravos Classic, Clsassic Espresso és Classic Mild termékeiknek.

 

Bravos premium a különleges élmény. Bravos Prémium kizárólagosan arabica kávéból Dél- és Közép-Amerika magas minőségű termőterületeiről olajosan barnára pörkölve, megfelelő módszerrel az ideális méretűre őrölve.

 

Az arabica kávé a világ kávétermesztésének kétharmadát teszi ki. A legjobb minőségű prémium- és desszertkávék arabica kávéból készülnek. Kevesebb a savtartalom, alacsonyabb koffein, mint más fajtáknál. Aromákban, ízekben gazdag és pörkölés után karamell, csokoládé vagy éppen mogyoró íze sejlik fel, utóízét hosszan megtartja. Készíthetünk belőle espresso-t, vagy hosszú kávét több vízzel, tejeskávét sok habos tejjel, esetleg kedvenc ízesítésű capuccinónkat. Nyári meleg esetén jól esik egy frissítő, hűs jegeskávé vanília fagylalttal és tejszínhabbal.

ADATOK
Adatok
Márka
Bravos
Gyűjtőcsomagolás
1ka = 12db
Súly
260 g/db
Kategória
Termékeink-Élelmiszerek-Kávék, Kakaók, Teák,Forró csokoládék-Kávék-Őrölt kávék
ÁFA
27
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiségi kedvezmény, kartonra!
Tömeg
260 g/db
Csomagajánlatok