Figyelem! A hőségre való tekintettel az olvadékony termékek rendelését csak saját felelősségre javasoljuk!

Kamraellátó webáruház | Szeged

Kérdése van? Hívjon minket!

Ügyfélszolgálat: +36 (30) 237-7472

Domestos Aroma Lux wc-rúd White Rose & Tea Tree Oil - 2x55g
Domestos Aroma Lux wc-rúd White Rose & Tea Tree Oil - 2x55g
959 Ft

Domestos Aroma Lux wc-rúd White Rose & Tea Tree Oil - 2x55g

Szlogen

Ne drágán vásárolj, hanem nálunk!

Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között!


A kamraellato.hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készletről szállítunk ki.

Raktáron
959 Ft
Egységár: 8 718 Ft/kg
Mennyiségi kedvezmény:
7+  db
-5 %
911 Ft/db
Részletek
Megnevezés: DOMESTOS Aroma Lux White Rose & Tea Tree Oil WC frissítő blokk 2 x 55 g

 

Összetevők: >30% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyag, Foszfátok, Aromás szénhidrogén, Benzyl salicylate, Citral, Limonene, Linalool, Geraniol

 

  • Jellemzők:
  • Felhasználás: Használati utasítás Akassza a terméket a WC peremére úgy, hogy a vízsugár útjába kerüljön. A megmaradt WC frissítő blokkot felhasználásig tartsa az eredeti csomagolásában.
  • Figyelmeztetés: Veszély: Maró anyagok, Felkiáltójel
  • Biztonsági figyelmeztetés: Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Domestos Aroma Lux White Rose & Tea Tree Oil WC frissítő blokk: Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: Orvosi ellátást kell kérni. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Tartalmaz: SODIUM DODECYLBENZENESULFONATE-t, SODIUM LAURYL SULFATE-ot, LINALOOL-T, GERANIOL-t, Linalyl acetate-ot, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES-t, CARVONE-t.
  • e-mail, segítség a gyártótól: vevoinfo@unilever.hu
  • Gyártó weboldala: www.unilever.com

 

Tárolás:

 

Gyártó:

 

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne kizárólag azon információkra hagyatkozzon, amelyek a weboldalon találhatóak. A Multi Land Max Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékinformációk minden igényt kielégítően pontosak legyenek, azonban a termékekkel kapcsolatos információk folyamatosan változnak, így az összetevők, veszélyességi figyelmeztetések is. Ha bármilyen kérdése van, vagy a termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal, vagy a termék gyártójával. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Multi Land Max Kft. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.
Adatok
Márka
Domestos
Gyűjtőcsomagolás
1ka = 7db
Kategória
Termékeink-Háztartási- és vegyiáruk-WC tisztítószerek
ÁFA
27
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiségi kedvezmény, kartonra!
Tömeg
121 g/db
Csomagajánlatok